amazon quiz answers today

 Amazon Quiz Answers Today 12 April 2022: Participate to win

amazon quiz answers today

12 April 2022 Amazon Quiz has gone live on Amazon. Reply time is from 12 noon to 11:59 pm. Amazon App users can participate in daily quizzes and only have to answer the questions correctly on the Amazon platform. Today’s participants can get a chance to win an Amazon Pay balance of Rs 1,000.

Participants can win an Amazon Pay balance ranging from Rs 1,000 to Rs 50,000 per day sitting at home by participating in Amazon Quiz. To win, participants must answer five questions correctly based on current events and general knowledge. But if you give even one wrong answer, you will be out of this quiz contest. The results will be declared at the end of the month. Today’s question will let you win an Amazon Pay balance of Rs 1,000. See below for today’s Amazon quiz answers.

Amazon Quiz Answers Today 12 April 2022

Question 1: Which of these is a car model launched by Kia in India?

Answer: Carens

Question 2: In which city did Imam-ul-Haq score 2 centuries in Pakistan’s first home Test against Australia in 24 years?

Answer: Rawalpindi

Question 3: Who among these famous actresses features in the Amazon Prime Series ‘Bestseller’?

Answer: Shruti Haasan

Question 4: Where is the world’s first spaceport for orbital and human launches built by the USSR located?

Answer: Baikonur

Question 5: Name the fish captured by these men which is nearly extinct due to overfishing for caviar.

Answer: Sturgeon


How To Play Amazon Quiz

Only Amazon app users can play this quiz contest from 12 AM to 11:59 AM every morning. Amazon Quiz Contest is not available on desktop. For those who do not know about Amazon Quiz Contest or do not know how to participate in this Quiz Contest, below we have explained how to participate in Amazon Quiz Contest in an easy way.


First of all download the Amazon app from Google Play Store or App Store
If you are a new user then sign up and fill out the form.
For Amazon Quiz, you have to log in by opening the Amazon app and scrolling down on the home screen.
Tap on Amazon Quiz Banner and tap on the Start button to start the quiz.
Now you have to answer 5 questions correctly. Even one wrong answer will remove you from the quiz.
After answering all the questions correctly you are now eligible for the lucky draw.
The name of the winner will be announced today at 12 noon.

Amazon hp Chromebook quiz answers today 12 April 

Question 1: Which features make HP Chromebook the best laptop for interactive learning? – Answer: All of the above
 
Question 2: HP Chromebook Gives You Access To – Answer: All of the above

Question 3: Which Safety Features Are Available On HP Chromebook? – Answer: All of the above

Question 4: Chromebook Delivers Best-In-Class Battery Life Up To – Answer: 13 hours

Question 5: You Can Use Microsoft Office On HP Chromebook – Answer: TRUE